Book online
58 86 92 65

Autoværksted

Klargøring til syn.
Når din bil indkaldes til syn, kan vi både sørge for at bilen bliver klargjort og kørt til syn. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.


Autoelektro / Fejlsøgning.
Vi fejlsøger og reparerer på div. komplekse systemer som fx. Motorstyring / ABS / Airbag / Dieselindsprøjtning samt alle former for autoelektro. Denne ekspertise har vi opbygget gennem årene, med løbende efteruddannelse. Vi råder i dag over flere systemtestere, som dækker bredt over den danske vognpark, det har gjort at flere andre værksteder bruger Løve Auto til disse opgaver.


Forsikringsskader.
En del af tiden på værkstedet bliver brugt på forsikringsskader. Ved hjælp af en moderne opretterbænk, kan vi udbedre alle skader, store som små. Vi hjælper dig gerne med udfyldelse af skadesanmeldelse, og vi sørger for kontakt til taksatoren. Under reparation er der mulighed for af låne en gratis kundebil.


Originale reservedele.
Det er ikke ligegyldigt, hvilke reservedele der benyttes, når en/flere reservedele skal udskiftes i din bil. For også på reservedelsmarkedet findes der lavprisprodukter og kvalitetsprodukter.

Derfor har vi et tæt samarbejde med Au2parts-grossisterne, der forhandler en lang række reservedele af original kvalitet. Det vil sige reservedele fra producenter, der også leverer reservedelene direkte til bilproducenterne verden over.

Det bedste for bilen og det bedste for din økonomi i det lange løb.


Autoskader.
Hos Løve Auto er vi på mærkerne - også når det gælder mere end ridser i lakken.
Vi ordner det hele - også når det gælder forsikringsskader:

* Taksering
* Opretning
* Reparation
* Lakering
* Forsikringspapirer - alt hvad der er brug for,  hvis uheldet er ude

Vi servicerer og reparerer alle biler , uanset mærke og årgang - også i garantiperioden på helt nye biler.

Services

  • Autolakering
  • Autoopretning
  • Skadeservice
  • Værkstedsbil /lånebil

Speciale i

  • Audi
  • Seat
  • Skoda
  • VW